ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεϊμαράκης: Προσοχή στα ψώνια που δεν έχουν εμπειρίες… Κύριο

09:15 - 08 Ιαν 2016
Xara Avgerinou

Από Xara Avgerinou

Η επίθεση του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ο οποίος από τον τηλεοπτικό σταθμό “Ε” άσκησε δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον υποκριτή και τυχοδιώκτη, ήταν…επαγγελματική.

Γιατί στο φόντο, τα ιοβόλα βέλη εναντίον του Κυρ. Μητσοτάκη περίσσευαν. 

Αναφερθείς πρώτα στον Τσίπρα, ο Βαγγέλης είπε: «Δεν κάνει, δεν το έχει. Τον συμπαθώ αλλά μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Μπορεί να κάνει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τρελαίνομαι από την χαρά μου να ακούω μαρξιστή – λενινιστή να μιλάει για ιδιωτικοποιήσεις και δεν πιστεύω στα αυτιά μου όταν μου μιλάει για αύξηση φόρων».  

Και αμέσως μετά, μπαίνοντας στο κυρίως πιάτο, σημείωσε απολαυστικά: «δε μετέχω σε μάχη γενεών αλλά σε μάχη ιδεών” και τόνισε πως “όταν λένε ότι εγώ είμαι γέρος και έμπειρος, αυτοί αποδέχονται ότι είναι παιδιά και άπειροι. Αυτοί έκαναν πρώτοι τον διαχωρισμό.

»Θεωρώ προσβολή στην ιστορία του κόμματος, από τον κύριο Μητσοτάκη, τον γιο του πρώην Πρωθυπουργού, ο οποίος έχει πάρει τις υπογραφές όλων γενικών διευθυντών από το ’74 μέχρι σήμερα, να λέει ότι το κόμμα ήταν πάντα έτσι.

Αν όλοι αυτοί και εμείς δεν είχαμε καμία προσφορά στο κόμμα, τότε τι τις ήθελε τις υπογραφές τους;». 

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα για το δεύτερο γύρο των εκλογών ανέφερε: «Ο πρόεδρος της διοικούσας Θεσσαλονίκης έκανε δήλωση δημόσια υπέρ μου, ο κ. Ζαγοράκης το ίδιο. Εγώ κοιτάζω τον απλό κόσμο και τον απλό ψηφοφόρο.

Τα πρόσωπα λέγε- λέγε, στο τέλος την ψωνίζουμε. Αν δεν έχουμε την ποιότητα και τις εμπειρίες και την ηλικία είναι εύκολο να την ψωνίσουμε σήμερα.

Η πολιτική όπως ασκείται σήμερα δημιουργεί πολλά ψώνια. Και καλό είναι να το προσέξουν αυτό οι πολίτες».

Ερωτηθείς τέλος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη απάντησε εξίσου σκληρά: «Μέχρι το ’12 μας έβριζαν από πάνω μέχρι κάτω αλλά το κόμμα έχει γενναιοψυχία και έτσι πρέπει να είναι».

Προμηνύονται κάτι όλα αυτά ή μήπως μόνο εμείς το βλέπουμε έτσι;

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.