ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Εφιάλτης» των πολιτικών η γυναίκα που πέταξε την κότα!

«Εφιάλτης» των πολιτικών η γυναίκα που πέταξε την κότα! Κύριο

17:38 - 19 Ιαν 2016
labros katsaros

Από labros katsaros

Δεν προκαλούσε σάλο με την ενέργειά της για πρώτη φορά. Η Αυγή Βουτσινά αποτελεί τον «εφιάλτη» των πολιτικών εδώ και χρόνια...

Στο σημερινό επεισόδιο την τιμητική της είχε μία κότα. Φορώντας μία μαύρη μπλούζα που έγραφε: "Παριστάνετε τους κόκορες, αλλά είστε κότες", πήγε έξω από το Μαξίμου και πέταξε μία κότα μέσα στον κήπο του πρωθυπουργικού γραφείου.

Αμέσως συνελήφθη για την πράξη της αυτή και λίγο αργότερα όπως η ίδια αποκάλυψε μέσω Facebook ήταν στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος λόγω της συγκεκριμένης ενέργειας.

Το «βιογραφικό» της κ. Βουτσινά

Όπως αναφέραμε, το έχει ξανακάνει. Η Αυγή Βουτσινά κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων όσο ήταν στο βήμα της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας ύψωσε τον τόνο της φωνής της.

Όταν ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μία δύσκολη απόφαση που πήρε η κυβέρνηση, χωρίς να κοροϊδέψει κανέναν, εκείνη πετάχτηκε από τα θεωρεία της Βουλής και άρχισε να φωνάζει «Ο ελληνικός λαός, ψήφισε ΟΧΙ».

Μια παρέμβαση που απαγορεύεται ρητά από τον ΚτΒ και προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομικής φρουράς. Ο Πρωθυπουργός, πάντως, χαμογελαστός, συνεχίσει τον λόγο του, λέγοντας: «Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα... και αυτά...».

Η πρώτη φορά που μας συστήθηκε η κυρία Αυγή Βουτσινά, ήταν όταν είχε αφήσει αποσβολωμένο με τον πύρινο λόγο της τον Γιάννη Βρούτση, σε τηλεοπτική εκπομπή, τον Δεκέμβριο του 2013.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.