ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρέχουν να αποφύγουν τις συνέπειες «μέλη» της λίστας Μπόργιανς Κύριο

13:08 - 24 Μαρ 2016
labros katsaros

Από labros katsaros

Περίπου 30 Έλληνες πολίτες το όνομα των οποίων περιλαμβάνεται στην λίστα Μπόργιανς, έχουν ήδη προσέλθει, όπως πληροφορούμαστε, ενώπιον των εισαγγελικών αρχών και δηλώνουν διατεθειμένοι να καταβάλουν τα ποσά που απαιτούνται για να κλείσει χωρίς άλλες περιπέτειες η υπόθεσή τους.

Πρόκειται για πρόσωπα, σε βάρος των οποίων έχουν σχηματιστεί δικογραφίες και στο επόμενο διάστημα αναμενόταν να κληθούν να καταβάλουν βαρειά πρόστιμα.

Έσπευσαν λοιπόν να υποβάλλουν συμπληρωματικές φορολογικές δηλώσεις στις οποίες θα συμπεριλάβουν τις καταθέσεις τους στην τράπεζα UBS και θα πληρώσουν τους φόρους που τους αναλογούν, προκειμένου να σταματήσει η ποινική διαδικασία και να αποφύγουν τις ποινικές διώξεις.  

Να σημειωθεί πως οι ελεγχόμενοι από τους εισαγγελείς είναι αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών τους και άλλων κινητών και ακίνητων περιουσιακών τους στοιχείων. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, οι εισαγγελείς προχώρησαν σε εντολές δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων για συγκεκριμένα πρόσωπα που καταγράφονται στην εν λόγω λίστα.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:20 - 24 Μαρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.