ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πρώτο Grexit προ των θυρών! Κύριο

13:14 - 05 Απρ 2016
Xara Avgerinou

Από Xara Avgerinou

Ο,τι δεν κατάφερε ο Γιάννης Βαρουφάκης είναι έτοιμος να διαπράξει ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Με τελεσίγραφο που απέστειλε η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, (FIFA) δίνει προθεσμία 10 ημερών προκειμένου να διεξαχθούν τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση η χώρα απειλείται με Grexit.

Η δισέλιδη επιστολή της FIFA τόσο στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή όσο και στην ΕΠΟ εστάλη σήμερα, Τρίτη, με την οποία η Ομοσπονδία δίνει αυστηρό τελεσίγραφο έως τις 15 Απριλίου.

 

Στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου εκτιμούν πως η κυβέρνηση τηρεί αυτή την στάση όχι γιατί θέλει να φέρει την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως ευαγγελίζεται αλλά γιατί θέλει να εξυπηρετήσει τους δικούς της σκοπούς καθιστώντας υποχείριό της την ομοσπονδία.

 

Αν δεν βρεθεί λύση μέχρι τις 15 Απριλίου, τότε ο ποδοσφαιρικός αποκλεισμός της χώρας είναι δεδομένος γεγονός που μεταξύ άλλων, συνεπάγεται την αποβολή των Εθνικών και Ελληνικών ομάδων από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις, την απαγόρευση μεταγραφών εκτός συνόρων, ενώ οι ξένοι ποδοσφαιριστές αποκτούν άμεσα το δικαίωμα προσφυγής στη FIFA, για να μείνουν ελεύθεροι, με τις ομάδες να μην μπορούν να διεκδικήσουν χρήματα.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:18 - 05 Απρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.