ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παπαδημούλης: Ερώτησις κενή περιεχομένου

Παπαδημούλης: Ερώτησις κενή περιεχομένου Κύριο

11:32 - 02 Σεπ 2016
Xara Avgerinou

Από Xara Avgerinou

Θα μπορούσε, ενδεχομένως, να θεωρηθεί και... προσβολή προς την Κομισιόν και τους χιλιάδες υπαλλήλους της, η γραπτή ερώτηση που υπέβαλλε σήμερα, ο 14ος αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και ευρωβουλευτής του Σύριζα Δημητρης Παπαδημούλης, με την οποία καλεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να του απαντήσει αν γνωρίζει (sic) την έκθεση του Γερμανικού Ινστιτούτου Bertelsmann!

Σ’ αυτή του την έκθεση, που μέρες τώρα κάνει τον γύρο των ευρωπαϊκών ΜΜΕ και περιλαμβάνεται ήδη στα «αποκόμματα» που ενεχυριάζονται αρμοδίως στις υπηρεσίες της Κομισιόν, το Γερμανικό Ινστιτούτο επισημαίνει, αυτό που όλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν, αναφορικά με τα κλειστά σύνορα των περισσότερων χωρών και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

 

Οτι, δηλαδή,  «η ανεπάρκεια της ΕΕ να υλοποιήσει κοινές πολιτικές σε κοινά ζητήματα, όπως οι προσφυγικές ροές και η κλιματική αλλαγή, προκαλεί άνοδο των ακροδεξιών κινημάτων».

 

Ο «δραστήριος» ευρωβουλευτής του Σύριζα, γνωστός για τα «προφητικά» του τιτιβίσματα στο «τουίτερ», σχετικά με την σίγουρη νίκη των Ποδέμος στην Ισπανία και για την επικράτηση του «συντρόφου Μαδούρο», ρωτάει ανερυθρίαστα την Κομισιόν:

 

Πρώτον, αν εχει υπ’ όψη της την εν λόγω έκθεση του Bertelsmann Stiftung και δεύτερον, πού εντοπίζει τους λόγους ανόδου του Ευρωσκεπτικισμού και της ακροδεξιάς, για διάλυση της ΕΕ.

 

Ευτυχώς που η Κομισιόν συνηθίζει ν’ απαντά με ευγένεια στις ερωτήσεις ευρωβουλευτών αλλιώς, όπως εικάζεται, η ενδεδειγμένη απάντηση στον ευρωβουλευτή του Σύριζα, θα ήταν του στύλ

 

«Λυπούμεθα αλλά η ερώτησις σας είναι κενή περιεχομένου...»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.