ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Χόλιγουντ στη μάχη των εκλογών στις ΗΠΑ, ενάντια στον Τραμπ (videos) Κύριο

18:05 - 22 Σεπ 2016
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Η πλειοψηφία των αστέρων του Χόλιγουντ έχει ταχθεί ανοιχτά ενάντια στην υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να συντονίσουν τη δράση τους.

Η τελευταία τους καμπάνια έχει τίτλο "Σημειώστε την ημερομηνία" και σε ένα βίντεο που έφτιαξαν διάσημοι ηθοποιοί εξηγούν γιατί είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να πάνε να ψηφίσουν στις Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, στις 8 Νοεμβρίου.

 

Εμμέσως πλην σαφών στέλνουν και μηνύματα εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίον βέβαια δεν κατονομάζουν, αλλά μεταξύ άλλων σημειώνουν πως η ψήφος του καθενός είναι σημαντική, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να εκλεγεί Πρόεδρος ένας δειλός ρατσιστής και υβριστής που θα προκαλέσει μόνιμες βλάβες στον αμερικανικό κοινωνικό ιστό.

 

Μεταξύ των διασήμων που πρωταγωνιστούν στο βίντεο είναι οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Μαρκ Ράφαλο, η Τζούλιαν Μουρ και άλλοι.

 

 
 
Την ίδια ώρα η Χίλαρι Κλίντον, μετά την περιπέτεια της υγείας της επέστρεψε δυναμικά και πόνταρε επίσης στο Χόλιγουντ και μάλιστα το... εναλλακτικό, πηγαίνοντας καλεσμένη στην εκπομπή του Ζακ Γαλυφιανάκη.
 
Τελευταία τροποποίηση στις 18:19 - 22 Σεπ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.