ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανάγκα και θεοί πείθονται, «σύντροφε» Αλέξη και Πάνο... Κύριο

08:57 - 14 Οκτ 2016
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

«Βρεθήκαμε μαζί στον αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που είχε αποφασίσει να παραδώσει τη χώρα, βρεθήκαμε μαζί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μαζί κυβερνάμε, χτίσαμε μαζί ένα νέο Γοργοπόταμο, αποδείξαμε μαζί ότι μπορούμε να ενώσουμε τους Ελληνες», επεσήμανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, κατά το χαιρετισμό του στο 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και κληθείς να σχολιάσει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε την έκπληξη όλων, ήταν όταν απευθύνθηκε στους συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ με την κλητική προσφώνηση «σύντροφοι και συντρόφισσες»! Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι... «σύντροφοι» που έσπευσαν να γελάσουν ειρωνικά όχι για το χαρακτηρισμό που τους απεδόθη αλλά για την... προέλευσή του, ωστόσο οι περισσότερων εξ αυτών φάνηκαν να «αγκαλιάζουν» και να αποδέχονται με ενθουσιασμό την... προσφώνηση του κ. Καμμένου. 

Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, δήλωσε με αποφασιστικότητα ότι η συνεργασία των δύο κομμάτων θα συνεχιστεί απρόσκοπτα «μέχρι να ελευθερωθεί η χώρα, μέχρι να φύγουν οι δανειστές». «Τότε θα ξαναδούν και τις πολιτικές μας διαφορές», είπε και προσέθεσε πως αυτές είναι απολύτως σεβαστές και από τις δύο πλευρές, όπως και οι «κόκκινες γραμμές».

Άραγε ο Πάνος Καμμένος, βλέποντας το κόμμα του να εξαφανίζεται από τον πολιτικό χάρτη, πράγματι να θεωρεί «συντρόφους» του τα στελέχη μιας παράταξης που προέρχεται από το χώρο του Σοσιαλισμού και σταδιακά ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τις μέχρι πρότινος φιλελεύθερες απόψεις του για να συμπλεύσει με το «σύντροφο» Αλέξη; Πάντως και οι «σύντροφοι» δείχνουν να αρπάζουν γερά τη χείρα φιλίας που τους έτεινε -πιο επιδεικτικά από ποτέ- ο κ. Καμμένος.

Ανάγκα και θεοί πείθονται...

Χάρης Αποστολόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 09:44 - 14 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.