ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέλει ο Φωτήλας τη ΝΔ κι η χαρά δεν τον αφήνει… Κύριο

15:55 - 17 Οκτ 2016
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Οι διαχρονικοί δεσμοί της οικογένειας του Ασημάκη Φωτήλα με την Οικογένεια Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ήταν γνωστοί στον κύκλο των παροικούντων την Ιερουσαλήμ.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, υποστηρίζουν ότι διόλου τυχαία ο Ανδρέας Παπανδρέου, τον πρώτον που καρατόμησε στην κυβέρνηση του 1981, ήταν ο (πατήρ) Φωτήλας.

 

Ο υιός του Ιάσων, που εκλέχθηκε στην Αχαΐα με το «Ποτάμι», δεν καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια να κρύψει σήμερα την έλξη του, από τη ΝΔ του Κυριάκου. Όμως για ορισμένους το κάνει με τρόπο άκομψο.

 

Πριν από λίγες ώρες, μέσω του ραδιοσταθμού «Βήμα FM», ξεκαθάρισε σε σχετική ερώτηση περί μελλοντικής ένταξής του στη ΝΔ, ότι το «σκέφτεται» διότι το Ποτάμι «δεν του δίνει άλλες δυνατότητες», διευκρινίζοντας πάντως (ή μήπως για τους τύπους;..) ότι δεν έχει αποδεχθεί κάποια πρόταση.  

 

Συνόδευσε παρόλα ταύτα, την απάντησή του με «Πάρθεια βέλη» προς τον επικεφαλής του Κινήματος, που όσο να΄ ναι τον έφερε στο προσκήνιο, λέγοντας:

 

«Οι βουλευτές του Ποταμιού ανησυχούν. Όλοι έχουν κάτι στο μυαλό τους. Έχω πει στον Θεοδωράκη ότι η αυτόνομη πορεία του Ποταμιού έχει τελειώσει. Πρέπει να συνεργαστεί. Δεν μπορεί όμως από τη μια να έχει ξεκινήσει διάλογο με το ΠΑΣΟΚ και από την άλλη να χαιρετίζει το μεταρρυθμιστικό λόγο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η ζευγάς, ζευγάς η παπάς- παπάς. Νομίζω ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίσει τον μεταρρυθμιστικό του λόγο απέναντι στον εφιάλτη, μπορεί να πάρει την αυτοδυναμία».

 

Κάτι δεν πάει καλά. Γενικώς και ειδικώς…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.