ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Σαββίδης, ο Καποδίστριας και το νέο κανάλι Κύριο

15:41 - 25 Οκτ 2016
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Ιδιαίτερα ομιλητικός εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης, στο περιθώριο εκδήλωσης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας, στην οποία έδωσε το παρών.

Για το κανάλι που ετοιμάζει


Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το κανάλι που ετοιμάζει, ο Ιβάν Σαββίδης είπε πως συζητάει με άλλα κανάλια για να επισπεύσει τις διαδικασίες, ωστόσο, απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Alpha.

 

«Προκειμένου να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, εξετάζουμε τη λύση της εξαγοράς αλλά στα υφιστάμενα κανάλια υπάρχουν τεράστια προβλήματα», επισήμανε, ξεκαθαρίζοντας πως με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha δεν γίνονται διαπραγματεύσεις.

 

«Δεν θέλω να κάνω διαπραγματεύσεις με ανθρώπους που συμπεριφέρονται με απαράδεκτο τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Αντίθετα, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το Mega λέγοντας «Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κανάλι, με τεράστιο αρχείο και βρίσκεται εντός των ενδιαφερόντων μας. Ομως πρέπει να ομολογήσουμε ότι έχει τεράστια προβλήματα και φοβάμαι ότι θα πάει μεω πτωχευτικής διαδικασίας».

 

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δομή του νέου καναλιού. Εκτός από τους βασικούς πυλώνες δικής του επιλογής, τόνισε πως το νέο κανάλι θα έχει «ό,τι απαιτεί η αγορά».

 

Ενα μεγάλο τμήμα του καναλιού θα αφορά το επιχειρηματικό μοντέλο, ένα δεύτερο θα δίνει ιδιαίτερη θέση στην ελληνική Διασπορά, ένα τρίτο θα έχει θέση για την ορθοδοξία και πως όλα τα υπόλοιπα θα κινούνται στους ρυθμούς που «απαιτεί η ίδια η αγορά» λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Θα είμαστε πολύ ανοιχτοί σε οποιονδήποτε επαγγελματία και σε οποιαδήποτε επαγγελματική ιδέα».

 

"Θα βρεθώ ξαπλωμένος εκεί που είναι ο Καποδίστριας"

 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσαν είναι και η απάντηση που έδωσε ο ομογενής επιχειρηματίας σε όσους πιστεύουν πως επόμενο βήμα του θα είναι ή ενασχόλησή του με την πολιτική στην Ελλάδα.

 

«Το μόνο που φοβάμαι είναι να πάρω την απόφαση και να ασχοληθώ με την πολιτική. Είναι το πιο μεγάλο λάθος που μπορώ να κάνω στη ζωή μου. Δεν θέλω να κάνω αυτό το λάθος. Σκεφτείτε πως μιλάμε για ενασχόληση μου με τα media και αυτό προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις. Σκεφτείτε να ασχοληθώ με την πολιτική... Πιστεύω πως στην περίπτωση αυτή θα βρεθώ ξαπλωμένος εκεί που είναι ο Καποδίστριας» απάντησε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.