ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του ΥΠΟΙΚ με τον Σκρουτζ... Σόιμπλε! (photo)

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του ΥΠΟΙΚ με τον Σκρουτζ... Σόιμπλε! (photo) Κύριο

18:35 - 24 Δεκ 2016
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Πρωτότυπη και με... μήνυμα ήταν η χριστουγεννιάτικη κάρτα που έστειλε το γραφείο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών στους δημοσιογράφους για τα χρόνια πολλά. Από το ΥΠΟΙΚ συνδέου τη “χριστουγεννιάτικη ιστορία” της Ελλάδας με την κλασική Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κάρολου Ντίκενς και τον γνωστό σε όλους μας πρωταγωνιστή της, τον τσιγκούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ.

Και όπου Σκρουτζ, στην περίπτωσή μας, μπορείτε να βάλετε το όνομα Σόιμπλε!

 

Η κάρτα συγκεκριμένα γράφει:

 

“Ίσως όλες οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες να έχουν κάποιον φοβερό και τρομερό Εμπενίζερ κλειστό σαν στρείδι που υποδέχεται μέσα στην απέραντη μοναξιά του τα πνεύματα των Χριστουγέννων. Ίσως και η δική μας χριστουγεννιάτικη ιστορία να μην αποτελεί εξαίρεση. Όμως, φίλοι και συνεργάτες, αγαπητοί και αγαπημένοι, οι δικές μας ευχές είναι πέρα και πάνω από τους Εμπενίζερ αυτού του κόσμου”, αναφέρει με νόημα η χριστουγεννιάτικη κάρτα, φέρνοντας μάλλον στο μυαλό μας κάποιον πολύ γνωστό Ευρωπαίο υπουργό Οικονομικών...

“Δεν το βάζουν κάτω οι ευχές μας, όπως δεν το βάζουμε κάτω κι εμείς. Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία και αγάπη. Με το βλέμμα στραμμένο στους ανθρώπους γύρω μας”, καταλήγει το υπ. Οικονομικών.

 

upoik karta

Τελευταία τροποποίηση στις 11:22 - 25 Δεκ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.