ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Γιώργος είναι πονηρός…

Ο Γιώργος είναι πονηρός… Κύριο

14:15 - 13 Ιαν 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

«Δεν είναι στόχος μου η ηγεσία, το ποιός θα έχει το πάνω χέρι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάει η παράταξη μπροστά», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο ρ/ς Σκάϊ μια ημέρα μετά την συμφωνία για προσχώρηση του ΚΙΔΗΣΟ στην Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Αν νομίζετε όμως ότι υποστέλλει τις φιλοδοξίες γελιέστε, αφού όπως ξεκαθάρισε στη συνέχεια: «Δεν είναι ο στόχος μου η ηγεσία ποτέ δεν είχα αυτό ως αυτοσκοπό. Ήδη η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει τη Φώφη Γεννηματά ως πρόεδρο. Αν κάποια στιγμή συγκροτηθεί σε κανονικό κόμμα, χωρίς συνιστώσες, θα υπάρξουν εσωτερικές διαδικασίες». Τι σημαίνει αυτό; Αυτό ακριβώς που καταλάβατε…

 

Αναφερθείς στον Ευάγγελο Βενιζέλο, του οποίου η τοποθέτηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στη συνεδρίαση της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ την προσεχή Κυριακή, είπε: «Δεν πρέπει να προσωποποιούμε τις διαφορές. Δεν έχω τίποτα με τον κ. Βενιζέλο. Είχαμε διαφορές σε θέματα χειρισμών στο παρελθόν. Θέλω να κοιτάμε μπροστά. Η αντιπαράθεση δεν λύνει προβλήματα».

 

Ακόμα, σχολίασε ότι θα ήταν θετικό να ενταχθεί στη ΔΗ.ΣΥ το νέο κίνημα που έχουν στα σκαριά η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης και ο Γιάννης Ραγκούσης. «Πρέπει να υπάρχει μια ανοιχτή πρόσκληση ώστε να ενταχθούν κι αυτοί, να συμμετάσχουν, ώστε να συμβάλουν με τις απόψεις και τις θέσεις τους μέσα σε ένα κοινό πλαίσιο αξιών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.