ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς μπορεί η Uber να διαλύσει ένα γάμο; Κύριο

15:00 - 11 Φεβ 2017
Axiwti Kiriaki

Από Axiwti Kiriaki

Η γαλλική εφημερίδα Le Figaro έγραψε σε δημοσίευμά της πως η Uber δέχτηκε μήνυση πολλών εκατομμυρίων από Γάλλο επιχειρηματία στην Côte d’Azur γιατί εξαιτίας της χώρισε με τη γυναίκα του!

Ο Γάλλος αναφέρει πως ένα bug στην εφαρμογή της Uber επέτρεψε στη γυναίκα του να εντοπίσει την τοποθεσία του και αυτό με τη σειρά του είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο διαζύγιο. Μετά το γεγονός αυτό, ο χωρισμένος σύζυγος ζητά από την εταιρεία αποζημίωση ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ. Η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Η εφημερίδα δεν μας λέει περισσότερα για το μέρος που μπορεί να πήγε ο επιχειρηματίας και οδήγησε την (πρώην πλέον) σύζυγο στο διαζύγιο. Ας μην σταθούμε όμως σε αυτό, αλλά στο πως μπόρεσε να εντοπίσει την τοποθεσία του.

Φαίνεται ότι ο άνδρας δανείστηκε το iPhone της συζύγου του και έκανε log in στο Uber app. Στη συνέχεια έκανε log out και επέστρεψε το κινητό στη σύζυγο. Ωστόσο, εκείνη μπορούσε να βλέπει ακόμη τα notifications που προορίζονταν για τον λογαριασμό του. Αυτό στη συνέχεια της επέτρεψε να δει την τοποθεσία του.

Η Uber δεν έκανε κανένα σχόλιο για την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως αυτή είναι η πολιτική της επιχείρησης. Η γαλλική εφημερίδα δοκίμασε να κάνει log in σε ένα άλλο iPhone σε λογαριασμό Uber. Πράγματι μετά το log out τα notifications συνέχισαν να έρχονται, αλλά δεν δόθηκε κάποια πληροφορία για την τοποθεσία. Το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει μόνο στο iOS app.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:01 - 11 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.