ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γιώργος τα ρίχνει «Βλάχικα» στον Άδωνη Κύριο

14:15 - 04 Μαρ 2017
Axiwti Kiriaki

Από Axiwti Kiriaki

Την αντίφαση ανάμεσα στον θεσμικό ρόλο του Άδωνη Γεωργιάδη και τις προσωπικές απόψεις που κατά καιρούς εκφράζει και δεν βρίσκονται πάντα εντός γραμμής, σχολιάζει ενοχλημένος ο βουλευτής της ΝΔ και εκ των πιστότερων «Καραμανλικών» Γιώργος Βλάχος.

Σε ερώτηση αναφορικά με τις τοποθετήσεις του κ. Γεωργιάδη, «οποιοδήποτε κόστος είναι μικρότερο από το κόστος παραμονής της κυβέρνησης Τσίπρα» και «καλύτερα να μην κλείσει η αξιολόγηση για να γίνουν εκλογές», ο κ. Βλάχος σημειώνει, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, ότι η διατύπωση των θέσεών του αντιπροέδρου της Ν.Δ. αποτελούν προσωπική του επιλογή, γι΄ αυτό και, όπως λέει ανασκευάσθηκαν.

 

 

«Τώρα, εάν ένας θεσμικός παράγων μπορεί να έχει προσωπικές απόψεις, ας το κρίνει ο πρόεδρος του κόμματος. Προσωπικά με εκφράζουν οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, όπως διατυπώθηκαν από τον πρόεδρο του κόμματος και τον αντιπρόεδρο Κωστή Χατζηδάκη», αναφέρει αιχμηρά ο βουλευτής.

 

 

Ο βουλευτής Αττικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέρχεται εκ νέου στη θέση ότι «η συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων είναι πάντα το ζητούμενο», συμπληρώνει ωστόσο, ευθυγραμμιζόμενος με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «το αίτημα για εκλογές είναι διαρκές και δεν συνδέεται με την παρούσα αξιολόγηση».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.