ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Ζωή θέλει να τους μπαγλαρώσει όλους!

Η Ζωή θέλει να τους μπαγλαρώσει όλους! Κύριο

15:20 - 30 Μαρ 2017
Axiwti Kiriaki

Από Axiwti Kiriaki

«Τα μνημόνια, από την πλευρά του διεθνούς ποινικού δικαίου, συνιστούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, γιατί εξαϋλώνουν τον πληθυσμό και από την πλευρά του εσωτερικού ποινικού δίκαιου εσχάτη προδοσία, γιατί παραβιάζουν το πολίτευμα. Γι’ αυτά τα κακουργήματα προβλέπεται η φυλακή» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ρ/σ real fm και πρόσθεσε:«Συνολικά, το μνημονιακό προσωπικό που ανέλαβε την υλοποίηση των μνημονίων θα πρέπει να λογοδοτήσει και να πάει στη φυλακή».

Ποιοι είναι αυτοί; Σύμφωνα με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, όλοι οι «μνημονιακοί πρωθυπουργοί», Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς Τσίπρας, οι μνημονιακοί υπουργοί και «ένας μακρύς κατάλογος προσωπικού που υπηρετεί τα Μνημόνια», όπως είπε, ενώ για τον διοικητή της ΤτΕ Γ. Στουρνάρα ήταν κατηγορηματική λέγοντας ότι «αποδεδειγμένα εκπρόσωπος της τρόϊκας, θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στη φυλακή».

 

Κι αυτό γιατί, όπως εξήγησε «έχει ο ίδιος ομολογήσει ότι συνωμοτούσε το καλοκαίρι του 2015 προκειμένου να αποτρέψει την υλοποίηση της δημοκρατικής εντολής του λαού»…

 

Όποιος διαφωνεί με όλα αυτά, καλύτερα να μας πει που ακριβώς βρισκόταν τη νύχτα που έκλεισε η ΕΡΤ και τι έκανε!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.