ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν είναι μόνο ο Μάκης; Κι άλλοι εν ενεργεία βουλευτές πήραν «13η σύνταξη» Κύριο

13:25 - 31 Μαρ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Η "13η σύνταξη" που πήρε... κατά λάθος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, αποτελεί ένα μεμονωμένο λάθος ή το σύστημα μπερδεύτηκε και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετοί βουλευτές που εμφανίζονται ως "χαμηλοσυνταξιούχοι" και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να υπάρχουν κι άλλοι που πήραν τον "μποναμά" του Αλέξη Τσίπρα.

 

Ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι μπορεί να υπάρχουν ακόμα 20 με 25 βουλευτές εν ενεργεία που μπορεί να παίρνουν και σύνταξη.

 

«Σήμερα στη Βουλή θα είναι 20-25 εν ενεργεία βουλευτές που έχουν και σύνταξη», είπε συγκεκριμένα ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ απαντώντας στην ερώτηση αν μπορεί να έχουν λάβει και άλλοι βουλευτές τη 13η σύνταξη.

 

«Αυτοί λοιπόν, χωρίς να φταίνε και λόγω ατέλειας νόμου μπορεί να εισέπραξαν αυτό το ποσό», είπε ο κ. Μητρόπουλος προσθέτοντας ότι «μπορεί και να μην το εντόπισαν».

 

«Είναι γνωστό ότι είναι και συνταξιούχοι και τεχνικών ειδικοτήτων και καθηγητές πανεπιστημίου. Ας κοιτάξουν τι τους έχουν πιστωθεί. Ενδέχεται να μην το έχουν καταλάβει γιατί σίγουρα θα βγουν και άλλοι που το έχουν πιστωθεί» σημείωσε επίσης αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ήταν εκείνος που έβγαλε σε ορισμένους τη σύνταξη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.