ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος είδε τη Ζωή... και δεν τη φοβήθηκε Κύριο

20:34 - 01 Απρ 2017
Axiwti Kiriaki

Από Axiwti Kiriaki

Η επίθεση που εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου στον πρωθυπουργό αποδεικνύει ακόμα μια φορά την απόσταση που χωρίζει τον Αλέξη Τσίπρα από όλους τους πρώην... συντρόφους του.

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου τον χαρακτήρισε «προδότη και ξεφτίλα», ενώ ερωτηθείσα για τους χαρακτηρισμούς της δήλωσε: «Λέω αυτό που πιστεύω. Η ειλικρίνεια δεν είναι βρισιά. Είναι υποκρισία να καλλωπίζεις λεκτικά πράξεις αποτρόπαιες και αποκρουστικές. Είναι προδότης αυτός που παραβιάζει τη λαϊκή εντολή και παραδίδει τη χώρα στα κοράκια για την καρέκλα του».

 

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας εξήγησε για τα λεγόμενά της πως «Είναι ξεφτιλισμένος αυτός που έλεγε «θα περάσει πάνω από το πτώμα μου όποιος πουλήσει την ΕΥΔΑΠ, τη ΔΕΗ, τον ΟΛΠ, τον ΟΛΘ, τα λιμάνια, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τις τράπεζες, τα αεροδρόμια, το Ελληνικό» και σήμερα τα χαρίζει όλα αυτά και ό,τι άλλο έχει απομείνει. Διαφωνεί κάποιος σε αυτό; Ο Αλέξης Τσίπρας είναι και προδότης και ξεφτιλισμένος. Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Το ίδιο θα του έλεγα και κατά πρόσωπο».

 

Η επικεφαλής Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε επίσης χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τίποτε λιγότερο από το να ρίξουμε αυτό το καθεστώς. Αυτό δεν γίνεται με παραδοσιακές συνταγές και εκλογομαγειρέματα ούτε με την αγωνία της πολιτικής επιβίωσης».

 

Τέλος, για τις δημοσκοπήσεις που τη θέλουν να μπαίνει οριακά στη Βουλή η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι δεν ασχολείται με αυτές. «Δεν τις πίστεψα ποτέ. Είδαμε πώς δούλεψαν και στο δημοψήφισμα και μέχρι τα exit polls ακόμα, για να έρθει ήπια ο θρίαμβος και να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος. Ούτε κίνητρό μου είναι το να μπούμε απλώς στη Βουλή», είπε.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.