ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γαλαντομίες: Η Γραμματεία Ενημέρωσης «πληρώνει» τα δίδακτρα παιδιού υπαλλήλου της

Γαλαντομίες: Η Γραμματεία Ενημέρωσης «πληρώνει» τα δίδακτρα παιδιού υπαλλήλου της Κύριο

19:48 - 12 Απρ 2017
Υπερβολικά και επιλεκτικά (ίσως) «γαλαντόμος» εμφανίζεται, σε επίσημα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν στην «Διαύγεια», ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης-Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, έναντι της μόνιμης, όπως αναφέρεται, υπαλλήλου της Γραμματείας, στον κλάδο συμβούλων και γραμματέων Μαρίας Βαξεβανίδου.

Όπως φαίνεται και από τα συνημμένα έγγραφα, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης εγκρίνει, δια της υπογραφής του, την καταβολή 10.600 ευρώ, στην εν λόγω υπάλληλο, για την πληρωμή των διδάκτρων του ανήλικου τέκνου της και για την σχολική περίοδο 2016-2017!

 

Το αδιαμφισβήτητο αυτό γεγονός, ωστόσο, δημιουργεί μία σειρά ερωτημάτων, προς τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσο, καθόσον:

 

*Ουδείς γνωρίζει αν η εν λόγω «γαλαντομία» αποτελεί πάγια πολιτική της Γραμματείας έναντι των μόνιμων υπαλλήλων της ή πρόκειται για «επιλεκτική μεταχείριση» της κυρίας Βαξεβανίδου, για την οποία δεν αναφέρεται για ποιόν ακριβώς εργάζεται ως σύμβουλος. Για τον Παπά ή για τον Κρέτσο.

 

*Ουδείς γνωρίζει αν η εν λόγω «γαλαντομία» εντάσσεται στα μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, που έλαβε η παρούσα κυβέρνηση το 2015 και που φαίνεται, όμως, ότι αφορά μόνον μόνιμους υπάλληλους της Γραμματείας.

 

Εύλογα τα ερωτήματα και χρήζουν αμέσου απαντήσεως κύριε Γενικέ της Ενημέρωσης.

 

Νίκος Ρούσσης

 

Οι αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν στη «Διαύγεια»

 

γγε

 

γγε2

 

γγε3

Τελευταία τροποποίηση στις 19:57 - 12 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.