ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το δώρο της Μαρέβας στη σύζυγο του Κατάινεν

Το δώρο της Μαρέβας στη σύζυγο του Κατάινεν Κύριο

11:18 - 19 Απρ 2017
Γεύμα στον Γίρκι Κατάϊνεν και στην σύζυγό του, Μέρβι παρέθεσαν το μεσημέρι της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Στο «Βαρούλκο» ο Πρόεδρος της ΝΔ ενημέρωσε τον Ευρωπαίο αξιωματούχο για τις πρόσφατες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

 

Σημειώνεται, ότι ο Γίρκι Κατάϊνεν θεωρείται από πολλούς ως πιο πιθανός διάδοχος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το 2019.

 

Όπως αναφέρει η «Ελευθερία του Τύπου», η Μαρέβα Γκραμπόφσκι χάρισε μια λευκή πουκαμίσα της εταιρείας Zeus+Dione από μετάξι Σουφλίου στη σύζυγο του επιτρόπου.

 

Τα δύο ζευγάρια γευμάτισαν στον Πειραιά και σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν συζήτησαν τις προκλήσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η ΕΕ, στα πεδία αρμοδιότητας του κ. Κατάϊνεν, ιδίως υπό το πρίσμα της απόφασης της βρετανικής κυβέρνησης να ενεργοποιήσει τη διαδικασία εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, αλλά και τις τάσεις προστατευτισμού που ενισχύονται τελευταία στην παγκόσμια οικονομική σκηνή.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:48 - 19 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.