ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φώφη: Σηκώνει το γάντι, πάει σε έκτακτο Συνέδριο

Φώφη: Σηκώνει το γάντι, πάει σε έκτακτο Συνέδριο Κύριο

11:54 - 25 Απρ 2017
Axiwti Kiriaki

Από Axiwti Kiriaki

Σε φάση εσωστρέφειας εισέρχεται πλησίστιο το ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση της προέδρου του Φώφης Γεννηματά για την διοργάνωση Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο οποίο το 50% θα αποτελείται από κομματικούς αξιωματούχους και το άλλο μισό από συνδικαλιστικά στελέχη.

«Και η κοινωνία;» αναρωτιούνται στελέχη με υπολογίσιμη οργανωτική επιρροή, όπως ο Ευρωβουλευτής του Κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Στέφανος Ξεκαλάκης που ζητούν να διευρυνθεί το ΠΑΣΟΚ καλώντας στον διάλογο το «Ποτάμι» και την «Ώρα αποφάσεων».

 

Στο ίδιο μήκος και στελέχη ειδικού βάρους, όπως ο Παύλος Γερουλάνος προτρέπουν τη Φώφη να αποσύρει την πρότασή της και να ανοίξει το κόμμα στους πολίτες.

 

Πως απαντά η Χ. Τρικούπη; Η κυρία Γεννηματά που το΄ χει πάρει…προσωπικά, φέρεται αποφασισμένη να προτείνει έκτακτο Συνέδριο προκειμένου να ξεκαθαρίσει οργανωτικά η κατάσταση. Ο βαθμός της αγριότητας του ξεκαθαρίσματος, θα φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

 

Όμως δεν μπορεί κανείς παρά να μην παρατηρήσει ότι η άγονη μάχη των μηχανισμών δεν είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ αυτήν την εποχή…  

Τελευταία τροποποίηση στις 11:57 - 25 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.