ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εκκληση στους FT: Κόφτε την πλάκα με την προβολή του Βαρουφάκη!

Εκκληση στους FT: Κόφτε την πλάκα με την προβολή του Βαρουφάκη! Κύριο

13:30 - 28 Ιουν 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Μία… δραματική όσο και εύλογη έκκληση προς τους Financial Times ώστε να σταματήσουν να προβάλλουν τον Γιάνη Βαρουφάκη και τα έργα του, απευθύνει ο κ. Στέφανος Καψάσκης με επιστολή του στην εφημερίδα.

Όπως επισημαίνει ο επιστολογράφος, απευθυνόμενος στην διεύθυνση των FT:

 

«Ως μακροχρόνιος αναγνώστης, αδυνατώ να κατανοήσω πώς, δύο φορές μέσα σε τρεις ημέρες  οι αρθρογράφοι της εφημερίδας, έκριναν σκόπιμο να προβάλλουν τον Γιάννη Βαρουφάκη, πρώην υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας, και τα έργα του (ο Μάρτιν Γουλφ στην στήλη Θερινά Βιβλία στις 24 Ιουνίου και ο Βόφγκανγκ Μίνχαου στο άρθρο «Η Ελλάδα προσφέρει μαθήματα για την διαπραγμάτευση του Brexit», στις 26 Ιουνίου).

 

Οσοι από εμάς ήμασταν υποχρεωμένοι να υποστούμε την αποκαλούμενη διαπραγμάτευση του κ. Βαρουφάκη με τους πιστωτές της Ελλάδας το 2015 (στην πραγματικότητα ένα “game of chicken”) και ακόμη υφιστάμεθα την ζημιά που προκλήθηκε στην ελληνική οικονομία και που υπολογίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδας σε 85 δισ. ευρώ, ή 46% του ΑΕΠ, δικαιούμαστε να αισθανόμαστε ότι ο κ. Γουλφ και ο κ. Μίνχάου, ρίχνουν αλάτι στις πληγές μας, ενισχύοντας την εκστρατεία αυτοπροβολής του κ. Βαρουφάκη, της οποίας ένα κεφάλαιο με μεγάλο κόστος ήταν η εξάμηνη θητεία του ως υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας».

Τελευταία τροποποίηση στις 13:47 - 28 Ιουν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.