ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Βαρουφάκης έτοιμος για... στρατοδικείο

Ο Βαρουφάκης έτοιμος για... στρατοδικείο Κύριο

14:24 - 12 Ιουλ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Για μία ακόμη φορά ο Γιάνης Βαρουφάκης βρίσκεται στο επίκεντρο πολιτικής διαμάχης με αφορμή τις αποκαλύψεις για το παράλληλο σύστημα πληρωμών που είχε προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην υπουργός δείχνει να το... απολαμβάνει και δηλώνει ανοιχτός σε κάθε είδους έρευνα.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών είχε πάντα άλλωστε την προδιάθεση να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Τώρα και με αφορμή της αποκαλύψεις για το σύστημα πληρωμών δηλώνει θετικός σε κάθε είδους έρευνα και σηκώνει το γάντι...

«Ας γίνει εξεταστική, ειδικό δικαστήριο ή στρατοδικείο, να μπουν τα χαρτιά στο τραπέζι», σημείωσε και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι κρύβεται πίσω από την άρνηση της κυβέρνησης.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό 989, στον οποίον υπεραμύνθηκε το σχέδιο για το παράλληλο σύστημα πληρωμών, μέσω TaxisNet. 

«Τα είχα καταθέσει στον Τσίπρα από το `12» είπε τονίζοντας πως επρόκειτο για εναλλακτικό σχέδιο εάν κατέρρεε η διαπραγμάτευση.

«Και ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να το έχει εάν εκλεγεί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης και πρόσθεσε: «Ας με καλέσει η Ν.Δ. στα κομματικά της όργανα να με εξετάσει...».

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.