ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Μακρόν, το σόου και η… αποκλειστικότητα που θέλει ο Τσίπρας

Ο Μακρόν, το σόου και η… αποκλειστικότητα που θέλει ο Τσίπρας Κύριο

13:42 - 24 Αυγ 2017
panayiotis

Από panayiotis

Πολύ υψηλές προσδοκίες εν όψει της επίσκεψης του Εμανουέλ Μακρόν στις 7 Σεπτεμβρίου καλλιεργεί η κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου.

Θα είναι μόλις δύο ημέρες πριν από την ΔΕΘ και ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται για ένα επικοινωνιακό σόου χωρίς προηγούμενο. Αυτό που έχει ενδιαφέρον, δεδομένου ότι πρόκειται για επίσημη επίσκεψη, είναι η αισθητή προσπάθεια του πρωθυπουργικού επιτελείου να έχει την αποκλειστικότητα στο πρόγραμμα του Γάλλου προέδρου. Θέλουν να εμφανιστεί ο κ. Τσίπρας ως μοναδικός συνομιλητής (εντάξει, μία συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο δεν ενοχλεί) και θα επιθυμούσαν πολύ να μην υπάρξουν συναντήσεις με την Φώφη Γεννηματά ή τον Σταύρο Θεοδωράκη. Πάντως αιτήματα από το ΠΑΣΟΚ και Το Ποτάμι έχουν υποβληθεί και αναμένουν απαντήσεις.  

Πέραν αυτών ωστόσο, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες σε τέτοιες επισκέψεις, που αυτήν την φορά θα πρέπει να προσέξει ο Πρωθυπουργός. Όπως η στάση του σώματος. Ολοι θυμούνται πώς στεκόταν σε ανάπαυση κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων στην επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ ή το πώς είχε… βυθιστεί στην πολυθρόνα του γραφείου του συνομιλώντας με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ας ελπίσουμε ότι αυτήν την φορά θα είναι πιο προσεκτικός. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.