ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι ομάδα να είναι ο Καμίνης (στην Ιταλία); Κύριο

15:32 - 05 Οκτ 2017
Μαριλένα Καραβασίλογλου

Από Μαριλένα Καραβασίλογλου

Πολλοί το έλεγαν από την αρχή, αλλά τώρα πλέον επιβεβαιώνεται. Ο Γ. Καμίνης πολύ θα ήθελε να είναι... Ματέο Ρέντσι και πάντως έχει προφανώς ως πρότυπο την πολιτική καριέρα του Ιταλού, πρώην Πρωθυπουργού.

Είναι φανερό αυτό στο ενημερωτικό σημείωμα που έστειλε ο δήμαρχος της Αθήνας και υποψήφιος για την ηγεσία του Νέου Φορέα, όπου «στάζει μέλι» για τον Ματέο. 

Όπως μας ενημερώνει: 

«Τον πιο φανατικό της οπαδό στην Ελλάδα απέκτησε η Φιορεντίνα, η ιστορική ομάδα της Φλωρεντίας, και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Καμίνη. Τη "μύηση" ανέλαβε ο Ντάριο Ναρντέλα, διάδοχος του Ρέντσι στη δημαρχία της Φλωρεντίας αλλά και πιο στενός του συνεργάτης στο Δημοκρατικό Κόμμα, ο οποίος συναντήθηκε στο μουσείο της Ακρόπολης με το δήμαρχο της Αθήνας, χαρίζοντας του και τη φανέλα της ομάδας με το όνομα "Kaminis". Παράλληλα, με τη διερεύνηση κοινών δράσεων και συνεργειών μεταξύ Αθήνας και Φλωρεντίας, ο κ. Καμίνης τον ενημέρωσε για τις διαδικασίες εκλογής του νέου φορέα στην κεντροαριστερά, ενώ ο Ντάριο Ναρντέλα του μετέφερε τις πρόσφατες εμπειρίες από την αντίστοιχη εκλογή που πραγματοποίησε το Δημοκρατικό Κόμμα με τη συμμετοχή 2 εκ. πολιτών τον περασμένο Μάιο, όπου ο Ρέντσι εκλέχθηκε με 70%. Υπενθυμίζεται ότι ο Ρέντσι εκλέχθηκε για πρώτη φορά επικεφαλής στο Δημοκρατικό Κόμμα, το 2013, ενώ την ίδια στιγμή ήταν δήμαρχος Φλωρεντίας».

Τελευταία τροποποίηση στις 11:29 - 06 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.