ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η ώρα της kolotoumbas και για τον Λαζόπουλο

Η ώρα της kolotoumbas και για τον Λαζόπουλο Κύριο

12:47 - 25 Οκτ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Αφότου η kolotoumba έγινε διεθνής πολιτικός όρος, φαίνεται πώς στην Ελλάδα έχει πάρει την μορφή χιονοστιβάδας. Και ποιος θα το περίμενε, ακόμη και ο Λάκης Λαζόπουλος προστέθηκε στον κατάλογο εκείνων των καλλιτεχνών, οι οποίοι αφόρου μαζικά είχαν στηρίξει - κάποιοι και κάποιες με κόκκινες γροθιές υψωμένες...- τον Αλέξη τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα αποτάσσονται τον ... (πολιτικό) Σατανά.
Επειτα από μακρά απουσία από τις τηλεοράσεις και σιωπή, ο Λαζόπουλος εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης σε εκπομπή του ΑΝΤ1 και αρνήθηκε τον ρόλο του υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ διεκδίκησε το δικαίωμα του να εκφραστεί.  «Δεν κάνω μπακαλική με τους ανθρώπους, δεν μου έβαλε κανείς τον ρόλο», είπε.
Σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ πάντως, είπε ότι «έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο, ακόμη και τους ίδιους στο κόμμα». Για την προσωπική σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα δεν θέλησε πάντως να απαντήσει λέγοντας: «ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αν απαντήσω μπαίνω σε μία διαδικασία να απαντήσω σε πράγματα που δεν θέλω. Δεν πήρα ποτέ καμία χρηματοδότηση από κανένα κόμμα. Ιδιωτεύω». 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.