ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε για τον Τσίπρα τέτοια λόγια...

Ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε για τον Τσίπρα τέτοια λόγια... Κύριο

12:12 - 27 Οκτ 2017
Μαριλένα Καραβασίλογλου

Από Μαριλένα Καραβασίλογλου

Ούτε μια στιγμή δεν έχει απειληθεί η κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μας ενημερώνει ο Πάνος Καμμένος. Όχι ότι αμφέβαλλε κανείς, απλώς έχει ενδιαφέρον να ακούει κάποιος τον αρχηγό της δεξιάς συνιστώσας της κυβέρνησης να εγκωμιάζει με τέτοιον τρόπο και τέτοια λόγια τον Αλέξη Τσίπρα.

«Με τον Αλέξη Τσίπρα σάς διαβεβαιώνω ότι αυτά τα δυόμισι χρόνια δεν έχουμε αλλάξει ποτέ μια πικρή κουβέντα. Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας πραγματικός ηγέτης. Είναι σε διαφορετικό πολιτικό χώρο από εμένα, αλλά είναι ένας ηγέτης που ακούει. Μπορώ να πω ότι είναι ίσως ο πρώτος πρωθυπουργός που ακούει. Γιατί στο παρελθόν πολλοί πρωθυπουργοί απομονώνονταν από ένα στενό περιβάλλον. Ο Αλέξης δεν ακούει μόνον εμάς, τους εταίρους στην κυβέρνηση, αλλά ακούει τους πολίτες». Τάδε έφη Πάνος Καμμένος στην Εφ.Συν. 

Ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν τα λένε αυτά για τον αρχηγό τους, πάντως...

Όσο τα δάκρυα συγκίνησης θα κυλούν με αυτά τα λόγια, φαίνεται πως η φημολογία και το σενάριο κοινής εκλογικής καθόδου των κυβερνητικών εταίρων έχει κάποια βάση ή τουλάχιστον η απόδοση της δέουσας τιμής στον Πάνο Καμμένο με μία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.