ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ωραίοι τρόποι, κύριε υφυπουργέ...

Ωραίοι τρόποι, κύριε υφυπουργέ... Κύριο

12:25 - 27 Οκτ 2017
Μαριλένα Καραβασίλογλου

Από Μαριλένα Καραβασίλογλου

Τα fake news έχουν γίνει αγαπημένος όρος του Αλέξη Τσίπρα και τον χρησιμοποιεί για να χαρακτηρίσει οτιδήποτε συνιστά κριτική κατά της κυβέρνησης.

Έτσι και την Παρασκευή στην Βουλή, όταν απαντούσε στον Στ. Θεοδωράκη για την συμφωνία αναβάθμισης των F-16, είπε ότι όλα όσα ακούστηκαν ήταν fake news και κάλεσε τον επικεφαλής του Ποταμιού να μην πληροφορείται από τα Μέσα της διαπλοκής (αλλά μάλλον από την Αυγή και την ΕΡΤ;). 

Όταν σηκώθηκε να ανταπαντήσει ο κ. Θεοδωράκης και θύμισε ότι τα «fake news», ξεκίνησαν στην Ελλάδα από τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ έχασε την ψυχραιμία του. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι ο όρος fake news εγκαινιάστηκε στην χώρα μας το 2014 προκειμένου να χαρακτηριστούν οι «ειδήσεις» που διακινούσαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και επιδίωκαν στην πολιτική και ηθική εξόντωση των αντιπάλων τους.

Ο κ. Κουίκ, που βρισκόταν στα υπουργικά έδρανα με την ιδιότητα του εξωκοινοβουλευτικού υφυπουργού Εξωτερικών, αντέδρασε λέγοντας «άντε ρε κακομοίρη» προς τον κ. Θεοδωράκη. 

«Μην παρεμβαίνετε. Αν έχετε κάτι να πείτε να το πείτε μετά» απάντησε ο κ. Θεοδωράκης.

«Θα τα πούμε έξω», συνέχισε ο κ. Κουίκ και ο επικεφαλής του Ποταμιού έκλεισε την αντιπαράθεση λέγοντας: «Αρχίσατε τα "θα τα πούμε έξω"; Το έχουμε ακούσει και από την Χρυσή Αυγή αυτό, φαίνεται ότι το ξεκινάτε και εσείς».

Τελευταία τροποποίηση στις 12:28 - 27 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.