ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ποιον θα «κάψει» η αγωγή της Μαρέβα Μητσοτάκη (και γιατί)

Ποιον θα «κάψει» η αγωγή της Μαρέβα Μητσοτάκη (και γιατί) Κύριο

13:42 - 29 Νοε 2017
Μαριλένα Καραβασίλογλου

Από Μαριλένα Καραβασίλογλου

Μία περιπλοκή για την κυβέρνηση, η οποία δεν έχει ακόμη εκτιμηθεί στις σωστές της διαστάσεις, ενδέχεται να κρύβεται πίσω από το εξώδικό που απέστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη προς τους Δ. Τζανακόπουλο, Ν. Παππά, Κ. Βαξεβάνη και τις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Εφημερίδα των Συντακτών».

Η εξώδικη πρόσκληση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της συζύγου του Κυρ. Μητσοτάκη σχετίζεται με τους υπαινιγμούς όλων των παραπάνω ότι υπήρχε γνωριμία και επαγγελματική σχέση της με τον Τζον Σφακιανάκη, τον οποίο ο Πρωθυπουργός κατονόμασε στην Βουλή την Δευτέρα ως μεσάζοντα στις συζητήσεις που είχε η ελληνική κυβέρνηση με το Ριάντ και με αντικείμενο την πώληση όπλων προς την Σαουδική Αραβία.

Μεταξύ των άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε την επόμενη ημέρα: «Ο κύριος Μητσοτάκης προσωπικά οφείλει να απαντήσει, ποια η σχέση του κυρίου Σφακιανάκη τόσο με τον ίδιο, όσο και με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του».

Στην περίπτωση που όλα τα παραπάνω κυβερνητικά στελέχη δεν ανταποκριθούν στο αίτημα της κυρίας Μητσοτάκη και δεν ανασκευάσουν τις δηλώσεις τους, αυτός που κινδυνεύει να την πληρώσει εφόσον η κυρία Μητσοτάκη καταθέσει και μήνυση/αγωγή, είναι όμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για ποιον λόγο; Επειδή δεν είναι βουλευτής και δεν προστατεύεται από την βουλευτική ασυλία! 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.