ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια on air Γεωργιάδης - Κωνσταντινέας

Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια on air Γεωργιάδης - Κωνσταντινέας Κύριο

12:17 - 04 Δεκ 2017
Νένα Σώκου

Από Νένα Σώκου

Άγριος καβγάς μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδ.Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Κωνσταντινέα ξέσπασε στο στούντιο του ΑΝΤ1, την ώρα της ζωντανής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη. Μάλιστα, χρειάστηκε να σηκωθεί όρθιος ο δημοσιογράφος για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην πιαστούν στα χέρια οι δύο βουλευτές.

Το θερμόμετρο ανέβηκε, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη «μπιφτεκά».

«Είσαι ο μεγαλύτερος 'μπιφτεκάς' της πολιτικής. Εκεί που γλύφεις τώρα, κάποτε έφτυνες» είπε ο κ. Κωνσταντινέας, ενώ προκάλεσε την έκρηξη του κ. Γεωργιάδη όταν είπε πως «έχετε φιλοσοφία dancing with a star, υπονοώντας τη σύζυγο του βουλευτή της ΝΔ, Ευγενία Μανωλίδου.

«Η υπομονή μου έχει και τα όριά της. Θα προσβάλει τη γυναίκα μου για το σόου στον ΑΝΤ1;» απάντησε σε πρώτη φάση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Κωνσταντινέας συνέχισε, αυτή τη φορά ζητώντας από τον κ. Γεωργιάδη απαντήσεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ και άλλες υποθέσεις.

Και ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Χαρίζω το ήθος που ακούσατε σε όσους ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο να έρθει στη Βουλή. Όταν είσαι ο άνθρωπος που όλη η Ελλάδα είδε να χορεύει στην Πάολα με 23 νεκρούς (σ.σ. τις ημέρες της πλημμύρας στην Μάνδρα) και μετά να πηγαίνεις στο Σκάι και να κάνεις μαθήματα στη δήμαρχο, το να κάνεις σε μένα υποδείξεις σε θέματα ήθους πάει πολύ.

» Όταν είσαι σε ένα κόμμα που έχει κάνει κοροϊδία στο λαό για τους πλειστηριασμούς, να μιλάς σε μένα για ανακολουθίες στην πολιτική θα πέσουν τα φώτα να μας πλακώσουν. Όταν μιλάς για κοινό 'πόθεν έσχες', ενώ ο Τσίπρας δεν έχει κάνει ποτέ με τη σύζυγό του. Είστε οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες».

Τότε, ο Πέτρος Κωνσταντινέας έβγαλε από τα χαρτιά του φωτογραφία και κραδαίνοντάς την άρχισε να λέει «εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους. Είμαι λαϊκό παιδί. Δες τη φωτογραφία που ήσουν λιάρδα με τη γυναίκα σου».

Η κίνηση αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρια. Ο κ. Γεωργιάδης κινήθηκε προς τον κ. Κωνσταντινέα και κατέβασε τη φωτογραφία από τα χέρια του συνομιλητή του.

Στο σημείο αυτό ο Γιώργος Παπαδάκης σηκώθηκε από τη θέση του για να χωρίσει τους δύο βουλευτές.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:43 - 04 Δεκ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.