ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η ομιλία του Τσίπρα, το σχόλιο του Σταύρου και η κληρονομιά του… Φιντέλ

Η ομιλία του Τσίπρα, το σχόλιο του Σταύρου και η κληρονομιά του… Φιντέλ Κύριο

14:15 - 20 Δεκ 2017
panayiotis

Από panayiotis

Η συζήτηση επί του προϋπολογισμού και ειδικότερα η τελευταία συνεδρίαση της Τρίτης, ήταν μία από τις πλέον σύντομες στα κοινοβουλευτικά χρονικά. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι ελάχιστοι βουλευτές θέλησαν να πάρουν τον λόγο και έτσι η συζήτηση διεξήχθη βασικά μεταξύ των εισηγητών, των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και των αρχηγών των κομμάτων. Το ότι ελάχιστοι παρέμειναν στο θέμα «προϋπολογισμός» και τελικά διεξήχθη μία γενική πολιτική συζήτηση είναι μία άλλη ιστορία.

Παρά ταύτα, ένα γεγονός προξένησε αίσθηση και ήταν η διάρκεια της ομιλίας του Πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας προετοιμαστεί ως συνήθως για μία εμφάνιση με το γνωστό ύφος «της πιάτσας», υπερέβη κατά (πάρα) πολύ το χρονικό περιθώριο των 30 λεπτών που προβλεπόταν για την ομιλία του.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης το σχολίασε με μία φωτογραφία στο twitter, και την εξής επισήμανση: «Στα 65 λεπτά ο κ.Τσίπρας και συνεχίζει. Το όριο βέβαια είναι 30 λεπτά, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους πολιτικούς που θεωρούν ότι οι κανόνες είναι για τους άλλους».

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε: ο Τσίπρας είναι θαυμαστής του Φιντέλ Κάστρο…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.