ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Άδωνις βλέπει Λαφαζάνη και Ζωή στη φυλακή

Ο Άδωνις βλέπει Λαφαζάνη και Ζωή στη φυλακή Κύριο

14:04 - 22 Δεκ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Στη συζήτηση για τους πλειστηριασμούς και την αυτεπάγγελτη δίωξη ενάντια σε όσους τους παρεμποδίζουν, ο Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποίησε τους υπουργούς και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως ενδέχεται να "μπλέξουν" άσχημα με τους παλιούς τους συντρόφους, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Εάν δεν αφαιρέσετε το αυτεπάγγελτο η κ. Κωσταντοπούλου ο κ.Λαφαζάνης και άλλοι θα πάνε να προκαλέσουν φασαρία προκειμένου συλληφθούν από τα όργανα της τάξης. Θέλω να σας δω τότε όταν οι πρώην σύντροφοί σας, σας κατηγορούν ότι τους κλείνετε στη φυλακή. Θέλω να δω πώς θα πάτε τότε να το δικαιολογήσετε στο ΣΥΡΙΖΑ των κινημάτων. Λοιπόν ή θα επιμείνετε στην τροπολογία και θα βάλετε την Κωνσταντοπούλου, τον Λαφαζάνη και τον Στρατούλη, στην φυλακή ή θα αλλάξετε το αυτεπάγγελτο και θα πρέπει να ξαναγυρίσουμε πίσω να ψηφίσουμε γιατί θα σας το ζητάει η τρόικα» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατέληξε: «Κύριοι συνάδελφοι καλά Χριστούγεννα, να δω πως θα ξεμπλέξετε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Δημήτρη Στρατούλη που θα πάτε να τους κλείσετε στη φυλακή».

Είναι κι αυτή πράγματι μία οπτική που κανείς δεν πρέπει να παραβλέπει. Οι πλειστηριασμοί ενδέχεται να μετατραπούν σε επικοινωνιακά σόου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.