ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Λεβέντης ξεπέρασε και τον Καμμένο!

Ο Λεβέντης ξεπέρασε και τον Καμμένο! Κύριο

14:37 - 03 Ιαν 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Στα χνάρια του Πάνου Καμμένου και με μία ανακοίνωση που θυμίζει Αντώνη Σαμαρά του 1993, η Ενωση Κεντρώων και ο Βασίλης Λεβέντης διεκδικούν πλέον ανοιχτά τον τίτλο του Μακεδονομάχου και παίρνουν και αυτοί θέση στην εθνική διαμάχη για το ονοματολογικό του γειτονικού κράτους.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση:

«Η ψυχή της Ελλάδας είναι η Μακεδονία, για να είναι η Μακεδονία δική μας, φύγανε από την Κρήτη παλικάρια και έχυσαν το αίμα τους στο Μακεδονικό Αγώνα. Αν δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας, η Ελλάδα θα είναι σώμα χωρίς ψυχή. Αν νομίζουν, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης ότι έχουν δικαίωμα να παραχωρήσουν το όνομα, θα συνδέσουν το όνομα τους με ένα στίγμα ανεξίτηλο και αθεράπευτο ισόβια. Η κ. Γεννηματά και ο κ. Μητσοτάκης, πρέπει να δηλώσουν ξεκάθαρα, ότι αν δεν ψηφίσει και ο Καμμένος την παραχώρηση του ονόματος, δεν δίνουν και οι ίδιοι ψήφο. Αν συνεχίσουν τα μισόλογα φανερώνουν, ότι στηρίζουν κατ’ ουσία τον Τσίπρα και φοβούνται τις εκλογές.

Το κάθε κόμμα πρέπει να πάρει υπεύθυνη θέση γιατί μισόλογα και ήξεις, αφήξεις, δεν είναι τίμια στάση απέναντι στους πεσόντες του Μακεδονικού Αγώνα». 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.