ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βιτριολική απάντηση Βαρουφάκη σε Ντάισελμπλουμ, δηλητήριο για Τσίπρα - Τσακαλώτο

Βιτριολική απάντηση Βαρουφάκη σε Ντάισελμπλουμ, δηλητήριο για Τσίπρα - Τσακαλώτο Κύριο

12:56 - 12 Ιαν 2018
Νένα Σώκου

Από Νένα Σώκου

Τα μεγάλα πάθη δεν ξεχνιούνται, όπως φαίνεται από το βιτριολικό tweet του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, με το οποίο απαντά στον απερχόμενο πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Ο κ. Βαρουφάκης απαντά στην απολογιστίκη συνέντευξη του Ντάισελμπλουμ στους FT, αποκαλώντας τον ολλανδό πολιτικό υπάλληλο του Σόιμπλε, ενώ μιλά και για «μαζορέτες» του Σόιμπλε, φωτογραφίζοντας τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

«Ο αποχωρών (μετά την “απόλυσή” του από τους Ολλανδούς) υπάλληλος του κ. Σόιμπλε έδωσε εύσημα στις μαζορέτες του αφεντικού του για το πραξικόπημα εναντίον της Ελληνικής Άνοιξης. Καλή σταδιοδρομία Γερούν στον ESM, υπό τον έτερο υπάλληλο Σόιμπλε», ανέφερε στο tweet του ο κ. Βαρουφάκης.

Στη συνέντευξή του ο Γ.Ντάισελμπλουμ λέει μεταξύ άλλων ότι «ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και φυσικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχουν ολοκληρωτικά αλλάξει την σχέση με τους ευρωπαίους εταίρους. Σχεδόν τα πάντα είναι ευκολότερα από τότε... Είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση».

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:05 - 12 Ιαν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.