ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Στημένο από την Τουρκία το περιστατικό στον Εβρο»

«Στημένο από την Τουρκία το περιστατικό στον Εβρο» Κύριο

13:43 - 08 Μαρ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Αυτό που έως σήμερα ψιθυριζόταν και υπήρχε ως εκτίμηση για το περιστατικό στον Εβρο και την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, είπε δημοσίως την Πέμπτη ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης.

 

Με την χαρακτηριστική φράση «τώρα μπλέξαμε», ο κ. Παραγιουδάκης εκτίμησε (σε εκπομπή του ΣΚΑΪ) ότι το επεισόδιο ήταν στημένο από την Τουρκία, ενώ συμπλήρωσε πως τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά στη συνοριογραμμή, αλλά «λύνονται επί τόπου».

 

Κατά τον στρατηγό Παραγιουδάκη, «από τη στιγμή που δεν επέστρεψαν άμεσα οι στρατιωτικοί, περιπλέκεται η υπόθεση. Αφού δεν τέλειωσε τις πρώτες ώρες στα σύνορα, μπλέξαμε».

 

Προσέθεσε δε και ότι «το λέω μέσα από την εμπειρία, ότι ήταν στημένο το θέμα. Τα παιδιά ήταν κατάλληλα προετοιμασμένα, δεν μπορούσαν να τους συλλάβουν έτσι. Αποκλείεται να τους συνέλαβαν απλοί Τούρκοι στρατιώτες. Πρέπει να ήταν κάποια άλλη δύναμη, εκπαιδευμένη για να το κάνει αυτό. Πρέπει να ήταν κάποια ειδική ομάδα που είχε τέτοια εντολή. Οι Τούρκοι την είχαν στημένη στην Ελληνική περίπολο».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.