ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Πολάκης πιστεύει ότι τον... ζηλεύουν και αφιερώνει μαντινάδες

Ο Πολάκης πιστεύει ότι τον... ζηλεύουν και αφιερώνει μαντινάδες Κύριο

19:09 - 08 Μαρ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Με μία μαντινάδα έκλεισε ο Παύλος Πολάκης την ομιλία του στη διάρκεια της συνεδίασης της Ολομέλειας της Βουλής για την πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής από την ΝΔ.

Η ΝΔ καταγγέλλει ότι επί ΣΥΡΙΖΑ αυξήθηκε η φαρμακευτική δαπάνη και γι` αυτό θα πρέπει να εξεταστούν οι κ.κ. Κουρουμπλής, Ξανθός και Πολάκης.

Σε αυτές τις καταγγελίες ο κ. Πολάκης απάντησε λέγοντας πως η κυβέρνηση κατηγορείται γιατί, μεταξύ άλλων, αύξησε τους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων σε μνημονιακή εποχή, γιατί επανέφερε το σύστημα του άγονου αγροτικού γιατρού, γιατί πήρε τον διαγωνισμό που προμήθευσε ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ, γιατι η δωρεά του Νιάρχου υλοποιείται, γιατί φτιάχτηκε το κέντρο αεροδιακομιδών στη Σύρο, γιατί αύξησε τον προϋπολογισμό του ΕΚΑΒ και ξεπληρώνει τα χρέη τα δικά Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, γιατί έδιωξε τους εργολάβους από τα νοσοκομεία.

«Για όλα αυτά μας κατηγορείτε», τόνισε ο αν. υπουργός Υγείας, προθέτοντας ότι η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ έφτιαξε ένα κράτος που «όποια πέτρα και να σηκώσεις βρίσκεις φίδια, σκορπιούς, έχιδνες και σαρανταποδαρούσες».

«Ότι προσπάθεια κι αν κάνετε, όσο κι αν εχετε ψάξει σε πέντε γενιές οριζοντίως και δέκα καθέτως δεν θα μας βρείτε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ο κ. Πολάκης αφιέρωσε και μία μαντινάδα: «Δε θέλω δανεικά φτερά με φτάνουν τα δικά μου έτσι κι αλλιώς ζηλεύουνε πολλοί το πέταγμά μου».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.