ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Εμφύλιος» Γεννηματά - Θεοδωράκη για το ραντεβού με τον Τσίπρα

«Εμφύλιος» Γεννηματά - Θεοδωράκη για το ραντεβού με τον Τσίπρα Κύριο

17:34 - 09 Μαρ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

«Εμφύλιος» ξέσπασε στο Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή τη συνάντηση που κανόνισε να έχει τη Δευτέρα ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Θεοδωράκης κατέθεσε πρόταση για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, με αφορμή την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία και ο Αλέξης Τσίπρας του τηλεφώνησε προκειμένου να συναντηθούν τη Δευτέρα και να συζητήσουν.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αποδέχθηκε την πρόσκληση του Πρωθυπουργού, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Φώφης Γεννηματά, η οποία έγραψε στο Twitter:

«Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι!»

Αμεση ήταν η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος επίσης μέσω Twitter σχολίασε: «Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.