ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιστρέφει στο... γυαλί ο Λαζόπουλος

Επιστρέφει στο... γυαλί ο Λαζόπουλος Κύριο

13:55 - 19 Μαρ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Δεν ξέρουμε αν σας είχε λείψει ή όχι, πάντως, ο Λάκης Λαζόπουλος έπειτα από ένα μικρό διάστημα αποχής επιστρέφει στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λαζόπουλο.

Ο κωμικός δεν θα κάνει, πάντως, την εκπομπή Αλ Τσαντίρι που είχε στον Alpha, αλλά επιστρέφει στην παλιά συνταγή των Δέκα Μικρών Μήτσων. Έχει κάνει βλέπετε κι αυτός στροφή, γυρίζοντας (ελαφρώς) την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Οπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το κανάλι «Αυτή τη σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, θα μεταμορφωθεί ξανά όχι σε ένα, αλλά σε πολλά και διαφορετικά πρόσωπα, και θα αναβιώσει, μέσα από αυτοτελή επεισόδια, με το δικό του δημιουργικό, ευφάνταστο τρόπο, τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», σχολιάζοντας πάντα με το χαρακτηριστικό του στυλ και το καυστικό του χιούμορ, την επικαιρότητα».

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21.00 και την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 18.45, θα παρακολουθήσουμε τα best off της σατιρικής κωμωδίας ενώ η πρεμιέρα της νέα εκπομπής θα γίνει επόμενο Σάββατο, στις 31 Μαρτίου στις 21.00, με τους νέους, πρωτότυπους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.