ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι κοινό έχουν ΠΑΟΚτζήδες και Αριστερά, σύμφωνα με τον Τσακαλώτο;

Τι κοινό έχουν ΠΑΟΚτζήδες και Αριστερά, σύμφωνα με τον Τσακαλώτο; Κύριο

17:50 - 26 Μαρ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Για κοινά χαρακτηριστικά που ενώνουν την Αριστερά και τον ΠΑΟΚ μίλησε στη Βουλή τη Δευτέρα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών.

Γνωστός ΠΑΟΚτζής, αλλά και αριστερός, ο κ. Τσακαλώτος είπε πως η «μεγαλοκαρδία» και η «έλλειψη μικροπρέπειας» είναι τα κοινά χαρακτηριστικά που ενώνουν την Αριστερά και τον ΠΑΟΚ.

Τι προκάλεσε αυτή την ατάκα του ΥΠΟΙΚ; Η κριτική για την τοποθέτηση του κ. Κουτεντάκη στο γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, από τον βουλευτή της ΔΗΣΥ, κ. Κουτσούκο:

"Η Αριστερά και οι Παοκτζήδες έχουν ένα κοινό. Είναι μεγαλόκαρδοι και δεν έχουν μικροπρέπεια. Ως Παοκτζής οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο καλύτερος πασαδόρους του βόλεϊ ήταν ο Μουστακίδης. Ως πάσα βλέπω και την ερώτηση που μου έκανε ο κ. Κουτσούκος. Είναι τέτοια η ερώτηση που θα τον φωνάζουμε ως «Μουστακίδη του ΠΑΣΟΚ»", είπε ο κ. Τσακαλώτος για να συνεχίσει:

«Μου δίνεται η ευκαιρία να εξηγήσω τι γίνεται πριν και τι τώρα. Η κα. Μπαλαφούσια θυμάμαι ότι έκανε μια έκθεση που έλεγε ότι δεν είναι βιώσιμο το ελληνικό χρέος και ο κ. Βενιζέλος την έδιωξε την επόμενη ημέρα. Λάθος ή σωστά την άλλη μέρα την διώξατε. Εμείς τι κάναμε; Κρατήσαμε τον κ Λιαργκόβα για όλη την θητεία του. Μια φορά είχαμε διαφωνία για ζητήματα γεγονότων. Του εξήγησα ότι είχε λάθος για την πληρωμή επιτοκίων και ο άνθρωπος μου είπε ότι είχαμε δίκιο. Τελείωσε η θητεία του και βάλαμε κάποιον άλλο. Και ο Λιαργκόβας ήταν σε εκλογικούς καταλόγους της ΝΔ. Περιμένω κι άλλες τέτοιες ερωτήσεις για να καρφώνω».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.