ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Καμμένος βλέπει στελέχη που διέγραψε ο Μητσοτάκης

Ο Καμμένος βλέπει στελέχη που διέγραψε ο Μητσοτάκης Κύριο

13:03 - 20 Απρ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Συναντήσεις με πρώην στελέχη της ΝΔ που έχουν προχωρήσει στη δημιουργία δικών τους πολιτικών φορέων κάνει ο Πάνος Καμμένος, δίνοντας τροφή για σχόλια, ενόψει φυσικά και των επόμενων εκλογών.

Η πρώτη συνάντηση έγινε το πρωί της Παρασκευής με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, ο οποίος διεγράφη το 2016 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια ίδρυσε δικό του πολιτικό φορέα, τη "Νέα Δεξιά".

«Στα εθνικά θέματα πρέπει να φοράμε εθνική φανέλα», δήλωσε στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο, ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε επίσης και με την Κατερίνα Παπακώστα, που επίσης προ ημερών ανακοίνωσε την ίδρυση ενός φορέα, με το όνομα "Ν.Ε.Ο.". Σύμφωνα με ενημέρωση από το ΥΕΘΑ η κα. Παπακώστα ενημερώθηκε για εθνικά και στρατιωτικά θέματα.

 

Όπως είναι φυσικό ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ μοιάζει να επιχειρεί «άνοιγμα» σε πρόσωπα που εμφανίζονται δυσαρεστημένα με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και που θα μπορούσαν το επόμενο διάστημα και ενόψει εκλογών να αποδειχθούν χρήσιμοι "σύμμαχοι".

Τελευταία τροποποίηση στις 14:58 - 20 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.