ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δεν μας τα λέει καλά (πάλι) ο Κλέων Γρηγοριάδης...

Δεν μας τα λέει καλά (πάλι) ο Κλέων Γρηγοριάδης... Κύριο

15:03 - 14 Μαϊ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Θα θυμούνται πολλοί εκείνη την επεισοδιακή συνέντευξη του ηθοποιού Κλέωνα Γρηγοριάδη τις δύσκολες ημέρες λίγο πριν το δημοψήφισμα του 2015.

 

Γεμάτος θυμό και οργή είχε μιλήσει σε μία από τις μεσημεριανές εκπομπές του Mega και την Μαρία Σαράφογλου που τότε εργαζόταν στο κανάλι. Είχε βομβαρδίσει την δημοσιογράφο και τους υποστηρικτές του «Ναι» με διάφορα επαναστατικά, είχε κατηγορήσει και το κανάλι και μάλλον περίμενε την παγκόσμια επανάσταση που είχε εξαγγείλει ο Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ.

 

Τώρα, τρία χρόνια μετά, ο Κλέων Γρηγοριάδης μίλησε στον Ant1 και μας είπε τον λόγο που τα τελευταία χρόνια δεν τον έχουμε δει σε κάποια τηλεοπτική σειρά.

«Θα μπορούσε κανείς να πει ότι από τότε που μίλησα για το δημοψήφισμα δεν έχω ξαναπαίξει στην τηλεόραση, ενώ εκείνη τη στιγμή ήμουν πρωταγωνιστής στο πιο επιτυχημένο σίριαλ του Mega», είπε.

 

Μάλλον όμως για να το «σώσει», πρόσθεσε: «Για να είμαστε, όμως, ειλικρινείς, νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει και με την ηλικία. Οι καταναλωτές είναι σε πολύ μικρότερη ηλικία από μένα, οπότε εγώ δεν είμαι το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να πουλήσω. Νομοτελειακά οι ηθοποιοί μετά τα 40 παύουν σιγά σιγά να έχουν πρώτους ρόλους στην τηλεόραση και αυτό είναι πολύ λογικό».

 

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον παραγωγές, ή επίσης ότι το Mega είναι υπό διωγμόν από την κυβέρνηση εδώ και χρόνια, λέει κάτι στον γνωστό ηθοποιό;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.