ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς να αισθάνεται ο Σταύρος με αυτό το πρωτοσέλιδο; Κύριο

12:21 - 15 Μαϊ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό και τους αντικατοπτρισμούς τους στον Τύπο, μπορεί κάποιος να συμπεράνει πολλά.

 

Τις περισσότερες φορές η πρόβλεψη είναι εύκολη και ακριβής: Μόλις εκδοθεί ένα κυβερνητικό  non paper με επιθέσεις κατά της ΝΔ, του Μητοστάκη, της Μαρέβας, του Βενιζέλου, του Στουρνάρα κλπ., τα φιλοκυβερνητικά έντυπα με βεβαιότητα θα έχουν σχετικά πρωτοσέλιδα την επόμενη ημέρα.

Λειτουργεί και αντίστροφα. Μόλις υπάρξει ένα τάχα αποκαλυπτικό δημοσίευμα, κατά κανόνα του Documento, κυβερνητικές πηγές ανυποψίαστες και έκπληκτες κατά τα άλλα, θα σχολιάσουν και με βάση αυτό θα καταγγείλουν πολιτικούς αντιπάλους, επιχειρηματίες κ.ά.

 

Κατά τα λοιπά, υπάρχει ένα μαύρο μέτωπο στον Τύπο, όπως λέει ο Τσίπρας, το οποίο σαμποτάρει την κυβέρνηση και δεν την αφήνει να προχωρήσει στο θεάρεστο έργο της, ενώ οι εμβληματικές εφημερίδες  της χώρας χαρακτηρίζονται από κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους σκουπιδότοποι.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον και με τους ρόλους να έχουν μοιραστεί, ενδιαφέρον παρουσιάζει η κάλυψη από το «λευκό μέτωπο» του Τύπου των όσων συμβαίνουν στο ΚΙΝΑΛ.

 

Και αυτό το πρωτοσέλιδο της kontra news είναι για να αναρωτιέται κανείς: Πώς αισθάνεται άραγε ο Σταύρος Θεοδωράκης διαβάζοντας αυτόν τον τίτλο;

 

stayros kontra

 

 

Πόσο κολακευτικό μπορεί να είναι αυτό; Και πόσο δεν γνωρίζει τις υπόγειες σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τα διάφορα κέντρα, ώστε να εμφανίζεται διαλλακτικός απέναντί του;

 

Ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσει κάποια στιγμή ο Σταύρος ή να μας αποκαλύψει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του και να ξεκαθαρίσει ποιος είναι με ποιον και γιατί.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:50 - 15 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.