ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δεν χτίζει καλύτερα ένα τείχος;

Δεν χτίζει καλύτερα ένα τείχος; Κύριο

13:00 - 21 Ιουν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Δεν τα είχε υπολογίσει καλά και μάλλον οι γραβάτες στις Πρέσπες και οι επευφημίες από το ελεγχόμενο ακροατήριο του έκλεισαν τα μάτια και τα αφτιά.

 

Όμως, τώρα πρέπει να έχουν ανοίξει και εδώ και ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας είναι αναγκασμένος να παρακολουθεί τις αντιδράσεις πολιτών ανά την Ελλάδα, για την ιστορική συμφωνία που υπέγραψε με τον Ζόραν Ζαεφ και τα όσα αυτή σημαίνει και προξενεί.

Και μάλλον έχει αρχίσει να φοβάται.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την προηγούμενη Δευτέρα η Ηρώδου Αττικού έχει αποκλειστεί και πάλι, με τις γνωστές κλούβες να εμποδίσουν την διάβαση ακόμη και με… πατίνι και χωρίς να βρίσκονται σε εξέλιξη διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

 

Ετσι, για προληπτικούς λόγους.

 

Είναι και αυτό ενδεικτικό για το πώς ο κ. Τσίπρας ξέρει να διαβάζει εξελίξεις, να προβλέπει και να σχεδιάζει το επόμενο βήμα και να βρίσκει λύσεις. Πάντοτε με την ιδιότητα του λαοπρόβλητου.

 

Μήπως αλήθεια σκέφτεται να αποκλείσει οριστικά και δια παντός την Ηρώδου Αττικού; Σε μία τέτοια περίπτωση δεν χτίζει καλύτερα ένα τείχος;

Μην απασχολεί αδίκως και τόσες αστυνομικές μονάδες και εν πάση περιπτώσει, θα είναι και πιο καλαίσθητο, αν δώσει την δέουσα προσοχή…

Τελευταία τροποποίηση στις 13:06 - 21 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.