ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι έγινε ρε παιδιά; Το Μαξίμου στοχοποιεί τον Σαββίδη;

Τι έγινε ρε παιδιά; Το Μαξίμου στοχοποιεί τον Σαββίδη; Κύριο

06:28 - 27 Ιουν 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Το non paper του Μεγάρου Μαξίμου, στο οποίο κυβερνητικές πηγές ισχυρίζονται ότι υπάρχει σχέδιο αποστασίας ενορχηστρωμένο από επιχειρηματικά συμφέροντα που στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφήνει αιχμές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αναμενόμενο θα πει κανείς. Ωστόσο, στην ίδια πρόταση η κυβέρνηση βάζει για πρώτη φορά στο κάδρο (ως εχθρό της) και τον Ιβάν Σαββίδη!

"Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας, αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση. Όπου Πειραιάς ο Μαρινάκης, όπου Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης.
Φαίνεται πως η συμφωνία για το Σκοπιανό είχε συνέπειες και σε αυτό το επίπεδο, καθώς μέχρι πρότινος οι σχέσεις της κυβέρνησης με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικές. Φαίνεται, όμως, πως υπάρχει αλλαγή δεδομένων.

Πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ακόμη πως το Μαξίμου έχει δυσαρεστηθεί από τη στάση του ομογενή επιχειρηματία, γεγονός που επισφραγίστηκε στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα οφέλη της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ. Όπως αναφέρουν πηγές ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν ήταν και οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Σημειώστε τέλος και μία ακόμη λεπτομέρεια. Σε πρόσφατη συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου της super league ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στήριξε τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού. Κάτι έχει αλλάξει...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.