ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Ευκλείδεια απάντηση για την εξαφάνιση

Η Ευκλείδεια απάντηση για την εξαφάνιση Κύριο

06:55 - 27 Ιουν 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

«Οσο λιγότερο με βλέπετε, τόσο καλύτερα είναι», σχολίασε σε ερώτηση για το γεγονός ότι δεν έδωσε το παρών στη φιέστα του Ζαππείου μετά τη συμφωνία στο Eurogroup ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο ατακαδόρος υπουργός Οικονομικών όταν ρωτήθηκε από το ΑΜΠΕ για τη συζήτηση περί... εξαφάνισής του, απάντησε συγκεκριμένα:

«Με είδατε τα χαράματα της Παρασκευής στο Λουξεμβούργο. Τη Δευτέρα το πρωί ήμουν στην εναρκτήρια συνάντηση με το ΔΝΤ για τη διαβούλευση για το άρθρο 4. Σήμερα το πρωί με είδατε που παρουσίασα και συζήτησα με την Οικονομική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τη συμφωνία. Δεν θα έλεγα ότι αυτό είναι εξαφάνιση. Ακόμη και ένας συνάδελφός μου βουλευτής που είπε πριν από έναν χρόνο ότι “μαύρα μάτια κάναμε για τον δούμε”, επειδή δεν με είδε κάποιος το Σάββατο και την Κυριακή δεν νομίζω ότι αυτό δικαιολογεί να λένε ότι είμαι εξαφανισμένος.

Και να ξέρετε ότι στις άλλες χώρες λένε ότι “όταν ο υπουργός Οικονομικών είναι συνεχώς στα κανάλια, αυτό για κακό είναι, δεν είναι για καλό!” Οπότε, όσο λιγότερο με βλέπετε, τόσο καλύτερα είναι».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.