ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μόνο ένας χάρηκε στη ΝΔ την επίσκεψη Μοσκοβισί

Μόνο ένας χάρηκε στη ΝΔ την επίσκεψη Μοσκοβισί Κύριο

07:11 - 04 Ιουλ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κωστής Χατζηδάκης έβγαζαν αφρούς εξαιτίας των όσων είπε στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα ο Πιέρ Μοσκοβισί, ωστόσο, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν είχε κανένα παράπονο από τον Ευρωπαίο Επίτροπο.

Η ΝΔ θεωρεί πως ο κ. Μοσκοβισί έκανε... αβάντα στην κυβέρνηση μιλώντας για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια και δίνοντας ως... δωράκι το "παράθυρο" που άφησε ανοιχτό για να μην εφαρμοστούν οι συμφωνημένες περικοπές στις συντάξεις.

Ο Γάλλος Επίτροπος, όμως, είπε καλά λόγια και για τη ΝΔ. Αλλά για την περίοδο που στην ηγεσία της βρισκόταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Τότε που έβαλε πλάτη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ψήφισε τη συμφωνία για να μην πτωχεύσει η χώρα.

Ο κ. Μειμαράκης λοιπόν καλοδέχθηκε τα λόγια Μοσκοβισί και τον ευχαρίστησε δημόσια, μέσω Twitter.

Ο κ. Μεϊμαράκης στην ανάρτηση του γράφει χαρακτηριστικά: «Αναγνώριση από Πιερ Μοσκοβισί της εθνικής μας στάσης το 2015: "Είναι ένα συλλογικό προϊόν εργασίας... Είναι ο κ. Μεϊμαράκης παρών, και αν το δικό σας κόμμα δεν ήταν εκεί το καλοκαίρι του 2015 για να ψηφίσει, για να στηρίξει, δεν θα ήμασταν σήμερα στο καλό σημείο".

Τελευταία τροποποίηση στις 10:06 - 04 Ιουλ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.