ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Τσακαλώτος που δεν μιλάει (αλλά τον εντοπίσαμε σε κρυφό ραντεβού...)

Ο Τσακαλώτος που δεν μιλάει (αλλά τον εντοπίσαμε σε κρυφό ραντεβού...) Κύριο

14:05 - 09 Αυγ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Πέραν της σιωπής του Νίκου Φίλη, υπάρχει και η σιωπή του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Ο υπουργός Οικονομικών, ούτως ή άλλως σπανίως εμπλέκεται σε ζητήματα πέραν των αρμοδιοτήτων του, εκτός αν έχει να μας πει κάτι για την Σκάρλετ Γιόχανσον, την Τζούλια Ρόμπερτς ή την... σαρανταποδαρούσα με μηνίσκο που κουβαλάει τα ψώνια από το Lidl και φυσικά τον ΠΑΟΚ ή την Μπαρτσελόνα...

 

 

Όσο κι αν σιωπά όμως, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον έως και την Τετάρτη το απόγευμα ήταν στην Αθήνα και όχι σε διακοπές. Και εθεάθη σε στέκι ΣΥΡΙΖΑίικο, σε μία συνάτηση που πιθανώς να έχει την αξία και την σημασία της. 

 

Ο κ. Τσακαλώτος βρέθηκε σε γνωστό εστατόριο του Παγκρατίου, αργά το απόγευμα, όπου είχε ραντεβού με ένα από τα μέλη του επιτελείου του Μεγάρου Μαξίμου. Όχι από τα γνωστά, αλλά από εκείνα που έχουν ρόλο. 

 

Κάθησαν σε τραπέζι παράμερα και συζητούσαν επί αρκετή ώρα. Όπως φαινόταν από μεκριά, ο κ. Τσακαλώτος ήταν μάλλον προβληματισμένος. Κρατούσε διαρκως το κεφάλι του, κάποιες στιγμές χειρονομούσε έντονα και έδειχνε σαν να προσπαθεί να εξηγήσει κάτι. Δεν έφαγε τίποτε, με έναν καφέ την έβγαλε και έπειτα από περίπου μία ώρα έφυγε.. 

 

Να συζητούσαν για τον χρόνο των εκλογών; Να γινόταν βολιδοσκόπηση διαθέσεων ενόψει ανασχηματισμού; Επιμένει ο κ. Τσακαλώτος άραγε στην θέση του για εκλογές το φθινόπωρο ή εντός του έτους εν πάση περιπτώσει, όπως ήταν γνωστό ότι πίστευε έως και πριν από μερικές εβδομάδες; 

 

Πάντως, ήταν φανερό ότι αποχώρησε όσο προβληματισμένος ήταν και όταν έφτασε...

Τελευταία τροποποίηση στις 14:24 - 09 Αυγ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.