ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Να που έγινε είδηση η παρουσία Καραμανλή στην ομιλία Μητσοτάκη

Να που έγινε είδηση η παρουσία Καραμανλή στην ομιλία Μητσοτάκη Κύριο

14:33 - 14 Σεπ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Το πρωί της Παρασκευής μοιράστηκε στα ΜΜΕ η πληροφορία ότι ο Κώστας Καραμανλής θα δώσει το παρών το Σάββατο στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και αναρωτιέται κανείς αν αποτελεί είδηση η παρουσία ενός πρώην Πρωθυπουργού της ΝΔ σε μία δημόσια εμφάνιση του νυν προέδρου της.

Η αλήθεια είναι πως τα προηγούμενα χρόνια μία τέτοια είδηση θα ήταν μάλλον αυτονόητη και δεν θα ήταν άξια αναφοράς. Φέτος, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας έχει διεισδύσει στα καραμανλικά νερά της ΝΔ.

Η υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα και το έντονο φλερτ με τον Ευάγγελο Αντώναρο, προστέθηκαν στην ήδη στενή συνεργασία με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και δημιουργούν ερωτηματικά. Πρόκειται για πρώην στελέχη της ΝΔ που αυτοαποκαλούνται καραμανλικά και που ο πρώην Πρωθυπουργός δεν έχει φροντίσει να βάλει φρένο στις δηλώσεις τους.

Ο Κώστας Καραμανλής επιμένει στη σιωπή και επιτρέπει με τη στάση του αυτή να παίζονται παιχνίδια που απασχολούν έντονα την ηγεσία της ΝΔ.

Αποτελεί η παρουσία του στην ομιλία Μητσοτάκη μία "απάντηση" στα παραπάνω;

Ουσιαστικά όχι και στη ΝΔ περιμένουν κάτι παραπάνω από την αυτονόητη παρουσία του στην ομιλία Μητσοτάκη.

Ίσως αυτή έρθει μέσω των γνωστών "κύκλών" Καραμανλή, ο οποίος έχει και γενέθλια, τα οποία όπως μας ενημέρωσαν συνεργάτες του θα έχει την ευκαιρία να τα γιορτάσει στην εκλογική του περιφέρεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:44 - 14 Σεπ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.