ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Και μετά ενοχλείται που τον χαρακτηρίζουν «μικρό Μουσολίνι»

Και μετά ενοχλείται που τον χαρακτηρίζουν «μικρό Μουσολίνι» Κύριο

16:44 - 14 Σεπ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Ο Ματέο Σαλβίνι έγινε... έξαλλος που ο Πιερ Μοσκοβισί τον αποκάλεσε "μικρό Μουσολίνι", αλλά λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος παρομοίασε τους Αφρικανούς μετανάστες με σκλάβους!

Ο συγκυβερνήτης της ιταλικής κυβέρνησης, υπουργός Εσωτερικών και ηγέτης της Ακροδεξιάς Λέγκας του Βορρά, είναι γνωστός για τις ακραίες θέσεις του στο μεταναστευτικό και την Παρασκευή απλά τις επιβεβαίωσε.

Σε συνέδριο στην Αυστρία ο Σαλβίνι δεν κράτησε καν τα προσχήματα, παρομοιάζοντας τους Αφρικανούς μετανάστες με σκλάβους.

Η συγκεκριμένη η δήλωσή του όπως τη μετέδωσε το Reuters έχει ως εξής:

«Ακουσα κάποιον να λέει ότι χρειαζόμαστε τη μετανάστευση επειδή γερνάει ο πληθυσμός. Βλέπω τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Πληρώνομαι από τους πολίτες για να βοηθήσω τους νέους ανθρώπους να αρχίσουν να κάνουν παιδιά ξανά, όπως έκαναν κάποια χρόνια πριν, και όχι για να πάρουν τους καλύτερους από την αφρικανική νεολαία για να αντικαταστήσουν τους Ευρωπαίους που δεν κάνουν πια παιδιά…

Ισως στο Λουξεμβούργο να υπάρχει αυτή η ανάγκη, στην Ιταλία υπάρχει η ανάγκη να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να κάνουν παιδιά, όχι να έχουν νέους σκλάβους που θα αντικαταστήσουν τα παιδιά που δεν κάνουμε».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.