ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αλλη μία σκηνοθεσία Τσίπρα - Καμμένου

Αλλη μία σκηνοθεσία Τσίπρα - Καμμένου Κύριο

09:00 - 11 Οκτ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Κρίνοντας από τις «αντιδράσεις» του Μεγάρου Μαξίμου και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων μετά τα όσα ωραία είπε ο Πάνος Καμμένος στην Ουάσιγκτον, μάλλον σε τετριμμένη εξήγηση του ενδοκυβερνητικού αλαλούμ θα πρέπει να καταλήξει κάποιος.

 

 

Οι δήθεν διαρροές από την Ηρώδου Αττικού και οι δηλώσεις του Νίκου Βούτση, με τις οποίες σχεδόν αποδοκιμάστηκαν οι παρεκτροπές του Καμμένου παραπέμπουν περισσότερο σε σκηνοθεσία, παρά σε κάτι άλλο. 

Αλλωστε τα όσα είπε ειδικά για τις αμερικανικές βάσεις είναι ήδη δρομολογημένα και τα έχουν αναφέρει Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι πολύ πρόσφατα. 

 

Δεν πρέπει να λησμονείται η συγκυρία. Οι εξελίξεις στο χρηματοπιστωτικό μέτωπο τείνουν να γίνουν δραματικές, και το τι θα επακολουθήσει είναι στην καλύτερη περίπτωση απρόβλεπτο. 

 

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση δεν είναι πλέον σε θεση να ελέγξει τι θα συμβεί και πώς, ούτε και να είναι βέβαιη ότι ο χρόνος των εκλογών θα αποφασιστεί από την ίδια και όχι από αστάθμητους παράγοντες. 

 

Εν αναμονή λοιπόν των πολιτικών  εξελίξεων στα Σκόπια και υπό την πίεση της κατάστασης στις τράπεζες, είναι βολικό να παραμένει ζωντανή η εντύπωση της εύθραυστης ενδοκυβερνητικής ισορροπίας. 

 

Όποτε χρειαστεί μπορεί να την επικαλεστούν Τσίπρας και Καμμένος, με τρόπο που να θεωρούν ότι τους εξυπηρετεί εκλογικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:07 - 11 Οκτ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.