ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νέο χτύπημα Καμμένου περί... δημοσιογραφικού αυνανισμού

Νέο χτύπημα Καμμένου περί... δημοσιογραφικού αυνανισμού Κύριο

16:27 - 14 Οκτ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Συνέχεια στις παρεμβάσεις του, μέσω Twitter, σχετικά με την κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε την Κυριακή ο Πάνος Καμμένος, επιτιθέμενος και πάλι σε ΜΜΕ για δημοσιεύματα που τον θέλουν να μπαίνει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κυβερνώντος κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Με αιχμηρό τρόπο ο υπουργός Άμυνας κάνει λόγο για "δημοσιογραφικό αυνανισμό" και σημειώνει χαρακτηριστικά πως «και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει».

Αναλυτικά ο κ. Καμμένος έγραψε:

"Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει".

Η συγκεκριμένη ανάρτηση βέβαια έρχεται μετά τα... πυρά που εξαπέλυσαν εναντίον του Πάνου Καμμένου πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος το Σαββατοκύριακο. Ο κ. Καμμένος δεν τα σχολίασε (τουλάχιστον για την ώρα), αλλά το ζήτημα της κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πια υπό συζήτηση, έστω κι αν ο Αλέξης Τσίπρας όρισε το χρόνο των εθνικών εκλογών για το φθινόπωρο του 2019.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.