ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Πάγκαλος, η σύνταξη των 370 ευρώ και το... γλέντι μετά τις εκλογές

Ο Πάγκαλος, η σύνταξη των 370 ευρώ και το... γλέντι μετά τις εκλογές Κύριο

10:24 - 26 Νοε 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μετεκλογικό γλέντι ιδιαίτερου τύπου υπόσχεται ο Θεόδωρις Πάγκαλος, προαναγέλλοντας δίκες και διαδικασίες εκ μέρους του σε βάρος της σημερινής κυβέρνησης και, προφανώς, συγεκεκριμένων μελών της.

 

 

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, σήμερα έχει φτάσει να ζει με μά βουλευτική σύνταξη της τάξης των 370 ευρώ. Ο ίδιος εξηγεί: «εδώ και πέντε χρόνια μού έχουν κατασχέσει τη σύνταξη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τους έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και ούτε μία δεν μου έχουν απαντήσει με σαφή τρόπο. Μη με ρωτάτε πώς ζω. Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος. Θα προσφύγω στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα τους κάνω δίκες και θα το γλεντήσουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές». 

 

Ο κ. Πάγκαλος εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ξαναβγεί και ότι θα πάρει κάτω από 20%, ενώ δηλώνει: «Ο Μητσοτάκης πιστεύω ότι θα πάρει την αυτοδυναμία. Φυσικά και θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία για τρίτη φορά στη ζωή μου. Και θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία γιατί έχουμε εμφύλιο και οφείλω να είμαι εναντίον του κομμουνισμού στην όποια του μορφή. Ο κομμουνισμός δεν αποσείεται. Προλαμβάνεται».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.